Geen geluid!

Gehoorbescherming uit was

Slapen, zich concentreren of omgevingsgeluid weren, betekent niet altijd absolute rust.
Sinds 1918 hebben de authentieke oordopjes uit was van Quies generaties mensen die op zoek zijn naar rust bekoord.

27 dB minder geluid

Natuurlijke was

Mondspray tegen het snurken

De spray tegen het snurken van Quies werkt rechtstreeks in op de oorzaken van het snurken: dankzij de xanthaangom smeert deze spray het zacht verhemelte waardoor trillingen tijdens het ademen worden vermeden.

Voor licht gesnurk via de mond

Langdurige werking

Gehoorbescherming uit schuim

Concerten, auto- of motorsport, industriële uitrusting of materiaal, bepaalde bijzonder luidruchtige activiteiten kunnen ons gehoor aantasten.

35 dB minder geluid

Anatomische en praktische vorm

Zuigtabletten tegen het snurken

Tijdens de slaap trillen de weefsels van het gehemelte en de huig bij het doorstromen van lucht, en dat veroorzaakt al dan niet hevig snurken.
De zuigtabletten tegen het snurken van Quies beperken deze geluidstrillingen.

76 % tevreden snurkers

Blijvende werking de hele nacht door

Gehoorbescherming uit transparante silicone

Bent u ook iemand die vindt dat gehoorbescherming wel degelijk praktisch, maar te zichtbaar is of niet echt aangepast aan uw lichaamsbouw? Dankzij de gehoorbescherming uit transparante silicone van Quies zult u vlug een andere mening toegedaan zijn: eindelijk bestaat er nu een transparante en comfortabele gehoorbescherming om u de hele dag door te beschermen […]

20 dB minder geluid

Comfort en discretie

Neusstrips tegen het snurken

Snurken mag dan wel een ware last zijn voor de naasten van de snurker, ook voor de snurker zelf is het geen cadeau, want zijn slaap is minder herstellend. De strips van Quies tegen het snurken verschaffen hem onmiddellijk een gevoel van een vrijere ademhaling, waardoor het snurken wordt verminderd.

Bevordert de ademhaling via de neus

Blijft perfect zitten en biedt een optimaal comfort

Gehoorbescherming met een koordje

De gehoorbescherming met een koordje van Quies is speciaal aangepast voor activiteiten waarbij af en toe geluid wordt geproduceerd.

26 dB minder geluid

Ideaal tegen lawaai dat af en toe opduikt

De neusspray tegen het snurken

Nachts een verstopte neus betekent vrijwel zeker dat u snurkt. Als we tijdens onze slaap via onze mond ademen, dan doet de lucht de weefsels van het gehemelte en de huig trillen. Ademhalen via de mond is één van de oorzaken van snurken. De neusspray tegen snurken van Quies met essentiële oliën van den en […]

Onmiddellijk doeltreffend

12 weken rust